Recordaantal van 81.000 bezoekers voor Paaspop

SCHIJNDEL – Een recordaantal van 81.000 bezoekers heeft dit jaar Paaspop bezocht. Op de camping stonden in totaal 11.000 kampeerders, zo laat de organisatie van het festival zondagavond weten. De Jeugd Van Tegenwoordig sluit het festival zondag af. Festivalgangers die niet kunnen wachten tot volgend jaar, biedt de organisatie maandag vanaf 12.00 uur de kans een (Super) Early Birdticket voor Paaspop 2019 te bemachtigen. Via de website van het festival is een beperkt aantal van deze tickets beschikbaar.

Verdeeld over drie dagen stonden dit jaar 250 acts op 15 podia. Hieronder grote namen als Iggy Pop, Bastille, BLØF, Fatboy Slim, Guus Meeuwis, Kensington, Nothing But Thieves, The Wombats en Triggerfinger.

Als Omroep Meierij waren we drie dagen op Paaspop om verslag te doen. Kijk op onze speciale Paaspoppagina voor optredens, sfeerbeelden en interviews met artiesten en bezoekers. En neem ook zeker een kijkje op onze fotopagina.

You may also like...

%d bloggers liken dit: