Paaspop ‘erg goed verlopen’ op parkeerperikelen na, concludeert politie

 

SCHIJNDEL – Paaspop is volgens de politie ‘erg goed verlopen’. Zondag werd er op het festival één aanhouding verricht, zaterdag twee en dat was ook vrijdag het geval. Het enige probleem vormde volgens de politie ‘de extreem natte omstandigheden’ waarmee het festival te maken had. Met als gevolg parkeerperikelen omdat auto’s vast kwamen te zitten in de modder. Zondag werden daarom maatregelen genomen.

 

Zondag werd in Schijndel een bezoeker van het festival van 33 jaar uit Alphen aangehouden. Hij was ‘buiten gezet na wangedrag op het festivalterrein’. Maar hij wilde niet vertrekken, laat de politie weten. “Hij bleef recalcitrant en dat was vragen om problemen…” De verdachte werd vastgezet voor verder onderzoek.

Recordaantal bezoekers
Op vrijdag en zaterdag werden telkens twee aanhoudingen verricht. “Naast verschillende verkeersperikelen maar twee aanhoudingen, mooi toch”, liet de politie zaterdag weten. De traditionele opener van het festivalseizoen trok dit jaar een recordaantal van 81.000 bezoekers. 27.000 festivalgangers per dag.

Omroep Meierij was er drie dagen bij. Wil je nog even nagenieten van Paaspop 2018? Check dan onze speciale Paaspoppagina en neem een kijkje op onze fotopagina.

You may also like...

%d bloggers liken dit: