Mogelijke inbrekers aangehouden

 

VEGHEL – De politie van Veghel heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee verdachte personen aangehouden in het buitengebied van Zijtaart. In het voertuig waarin zij reden trof de politie diverse inbrekerswerktuigen aan. Beide verdachten, waarvan de verdere identiteit ontbreekt, zijn voor verder onderzoek ingesloten.  Ook is niet bekend of de politie in het buitengebied extra surveilleerde naar aanleiding van eerdere inbraken.

 

 

Tijdens het paasweekeinde en in de nacht van maandag op dinsdag zijn er diverse diefstallen en inbraken geweest uit schuren in het buitengebied in de omgeving van Zijtaart en Erp. Hierbij zijn onder andere  zitmaaiers en elektrisch gereedschap gestolen.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: