Meierwijstad tijdens Fabriek Magnifique

VEGHEL – In het weekend van 6-7 en 8 juli wordt in Veghel Fabriek Magnifique gehouden. Tijdens dit Art & Foodfestival wil beeldend kunstenaar Carin Simons met haar project MeierWIJstad de inwoners van Meierijstad dichter bij elkaar brengen. “De mensen in de 13 kernen moeten gewoon eens bij elkaar over de schutting kijken”, redeneert Carin.

Via de website www.meierwijstad.nl kunnen niet alleen individuele inwoners maar ook (buurt)verenigingen één van de 360 puzzelstukken adopteren die tezamen Meierijstad vormen. Het is de bedoeling dat deze stukken creatief worden bewerkt/ingevuld. Op vrijdag 6 juli wordt bij de start van Fabriek Magnifique op parkeerterrein Het Vaticaan aan de Hoogstraat in Veghel gezamenlijk de Meierijstadpuzzel gelegd. Voor meer informatie zie: www.meierwijstad.nl en www.fabriekmagnifique.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: