Internationaal succes Meliani Voetbalschool

VEGHEL – Meliani Voetbalschool Veghel heeft in het paasweekend een bijzonder succes geboekt. Tijdens de Brussels Football European Cup behaalde U10 in een sterk internationaal deelnemersveld een fantastische vijfde plek.

Voor de vijftiende editie van dit toernooi kwamen de beste jonge voetballertjes uit Europa in Schaarsbeek samen. Er waren jeugdploegen van Olympique Marseille, SK Lierse, Anderlecht en Paris Saint Germain. Meliani Voetbalschool wist zich via voorrondes te plaatsen voor dit prestigieuze toernooi in België.

Fouad el Meliani is supertrots op zijn team, bestaande uit tien jongens onder de 10 jaar. “Het is echt een topprestatie. Zeker als je weet dat de tegenstanders bijna allemaal jongens van betaald voetbal organisaties zijn. En wij worden gewoon vijfde! Dat is echt ongelofelijk knap.”

Hoge kwaliteit

Het fraaie resultaat is volgens el Meliani het gevolg van wekenlang intensief trainen en een goede begeleiding. “We wilden laten zien dat we hoge kwaliteit leveren met onze voetbalschool en dat hébben we laten zien. Onze trainingen zijn er op gericht om de jongens beter te maken. We willen profs van ze maken en dat doen we door heel veel uren met ze te maken. Veel te oefenen.” Dat bleef in België niet onopgemerkt. De prestaties van U10 leverde meteen uitnodigingen op voor nieuwe toernooien.

Eigen toernooi

Op 28 april aanstaande tekent Meliani Voetbalschool op de velden van Blauw Geel, voor de organisatie van een eigen toernooi, de Meliani Football European Cup. Voor het toernooi voor U9/U10 teams, hebben zich inmiddels topclubs als PSV, Vitesse, NEC, KV Mechelen, FC Utrecht en FC Den Bosch aangemeld. Uiteraard zijn ook Blauw Geel’38 en Meliani Voetbalschool van de partij.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: