Innovaties rondom Paaspop

SCHIJNDEL – Paaspop – Willem Wouters en Mark van de Laarschot ontwikkelen Paaspop innovaties. Dit bestaat uit de Paaspop skyclub, een business to business platform, PaasPop Hackinton, een Internet of Things (hackathon) platform waar studenten en professionals 24 uur tijdens het festival samen slimme oplossingen bedenken en niet op de laatste plaats de Paaspop Academy, het resultaat van een samenwerking tussen Stichting Paaspop en Fontys Academy for Creative Industries.

Jaarlijks wordt er gevarieerd in het thema, waarbij wordt ingespeeld op actuele trends en ontwikkelingen die spelen in de maatschappij en festivalwereld. Het is een moment waarop studenten en professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten. Om dat te stimuleren zijn er inspirerende sprekers en tal van netwerkactiviteiten.  Wij gingen in gesprek met beide heren.

You may also like...

%d bloggers liken dit: