Hemelvaartsdag 50 jaar Vat-Oe-Fiets Veghel

VEGHEL – Op Hemelvaartsdag, 10 mei a.s., vindt het jaarlijkse evenement Vat-Oe-Fiets voor de 50e keer plaats. Seniorenorganisatie Wijnu heeft de organisatie van Vat-Oe-Fiets met ingang van dit jaar overgenomen en bijt met de 50e editie meteen het spits af met een jubileum en wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! Naast de traditionele fietstochten van 25 en 50 kilometer, wordt er ook een route van 25 kilometer uitgezet voor wandelaars en gebruikers van scootmobielen.

 

De deelnemers worden tijdens de start en finish op de Markt muzikaal onthaald.  Op enkele posten kan tijdens een rustpauze eveneens genoten worden van een vrolijke noot en natuurlijk is er bij elke post iets te eten en/of drinken verkrijgbaar.  Wijnu wil van Vat-Oe-Fiets een echte gezinsdag maken en roept dan ook kinderen en kleinkinderen op om samen met ouders en grootouders mee te doen aan dit sportieve en actieve evenement. Voor de jeugdige deelnemers worden er diverse activiteiten georganiseerd waar ze onderweg aan mee kunnen doen. De opbrengst van Vat-Oe-Fiets 2018 gaat naar: de missionarissen uit Veghel, de stichting Mtinko Tanzania en projecten van Scouting Veghel, Bouwdorp en Wijnu.  Wie niet meefietst of meeloopt kan ook meedoen aan de loterij. Voor € 0,50 per lot maakt men kans op leuke prijzen waaronder een dames- of herenfiets. Informatie over de 50e editie van dit evenement is te lezen op de website: www.vatoefietsveghel.nl

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: