Glasvezel in het buitengebied? Over twee weken is het duidelijk

Wethouder Harry van Rooijen

MEIERIJSTAD – Over twee weken moet duidelijk zijn of het buitengebied van Meierijstad wordt aangesloten op glasvezel. Wanneer op 7 mei ten minste de helft van de inwoners van het buitengebied heeft aangegeven dit te willen dan gaat de aanleg door. De teller staat nu op 26 procent.

De afgelopen tijd zijn er verschillende bijeenkomsten geweest om de inwoners te informeren. “Ik heb zelf ervaren dat het bij die bijeenkomsten enórm druk was. Maar nu komt het er wel op aan dat die belangstellende mensen zich ook daadwerkelijk inschrijven”, zegt wethouder Harry van Rooijen maandag.

“We hebben lang met verschillende marktpartijen gesproken en zijn blij dat we in Glasvezel Buitenaf eindelijk een partner hebben gevonden die in de vitaliteit van ons buitengebied wil investeren. Ik heb er vertrouwen in dat de inwoners deze kans nu niet laten lopen”, aldus de wethouder.

You may also like...

%d bloggers liken dit: