Geen Ster ZLM Toer dit jaar, Stichting Wielerbelang Schijndel focust op 2019

 SCHIJNDEL – De Ster ZLM Toer wordt dit jaar niet verreden. Dit besluit heeft de organiserende Stichting Wielerbelang Schijndel woensdag naar buiten gebracht. De internationale wielerwedstrijd stond gepland van woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni. 

“We zijn er door organisatorische redenen, ondanks toezeggingen van diverse etappeplaatsen, niet in geslaagd om het etapeschema georganiseerd te krijgen”, aldus voorzitter van de organiserende stichting, Anton Ganzeboom.

Er is volgens de voorzitter nu niet meer genoeg tijd om nog met alternatieve etappeplaatsen te komen. Daarom heeft de stichting dit besluit moeten nemen. Met ‘pijn in het hart’.

‘Sterker terugkomen’
Het niet doorgaan van de wedstrijd is volgens de organisatie absoluut geen definitief einde van de wielerkoers. De focus ligt nu op 2019. “Dan willen we sterker dan ooit terugkomen”, klinkt het strijdvaardig.

You may also like...

%d bloggers liken dit: