Drie seniorenorkesten musiceerden zaterdag in de Afzakkerij

VEGHEL – Het was zaterdagmiddag een gezellige drukte in de Afzakkerij aan de Noordkade in Veghel. Daar gaven de seniorenorkesten Muziek Houdt Fit uit Schijndel, Dommelvolk uit Sint Oedenrode, en Eigen Wijs uit Veghel gezamenlijk een concert.

Het idee was afkomstig van wethouder Eus Witlox. Tijdens een muzikaal treffen in 2017 van de seniorenorkesten uit Sint Oedenrode en Veghel merkte hij op dat er ook Schijndel een seniorenorkest was. Volgens organisator Arno van de Klok was dat niet tegen dovemansoren gezegd: “Wij hebben dat goed onthouden en Muziek Houdt Fit dit jaar uitgenodigd met ons mee te komen spelen. Vandaar dat de muzikanten uit Schijndel hier in Veghel de opening van dit concert voor hun rekening mogen nemen”.

You may also like...

%d bloggers liken dit: