Burgemeester Kees van Rooij verruilt gemeentehuis voor brandweerkazerne…

Beeld: Facebook Politie en Brandweer Veghel

MEIERIJSTAD – Burgemeester Kees van Rooij zit nietsvermoedend te werken op het gemeentehuis wanneer ineens ‘zijn’ pieper gaat. De ambtsketen gaat af en hij trekt een sprintje naar de brandweerkazerne. Hij trekt het uniform aan, zet een helm op en springt in de brandweerwagen die klaarstaat. Zo zien we de burgemeester van Meierijstad niet snel.

 

Maar voor de vrijwillige brandweer maakt de burgervader graag een uitzondering, zo blijkt uit het filmpje dat de brandweer en de politie van Veghel op Facebook plaatsten. Een wervingsfilmpje voor de vrijwillige brandweer, welteverstaan.

“Mij is het niet gelukt, misschien jou wel”, besluit burgemeester Van Rooij in de richting van iedereen ‘die droomt lid te worden van de vrijwillige brandweer’.

Ben jij fit, gemotiveerd en sta je graag klaar voor een ander? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje naar j.verstegen@brwbn.nl, roept de brandweer Veghel onder het filmpje op.

You may also like...

%d bloggers liken dit: