Bijna 300.000 passagiers voor Buurtbus Keldonk

 

KELDONK – Buurtbusvereniging Keldonk verwacht in april 2018 haar 300.000e passagier te kunnen vervoeren. “Een mooi moment om uitdrukkelijk bij stil te staan”, vermeldt de website van de vereniging. Wat de feestelijkheden precies gaan inhouden is echter nog niet bekend.   

Buurtbusvereniging Keldonk is sinds 1979 actief. Tot eind 2013 bestond de dienstregeling  uit een 2-uurs dienst voor de plaatsen Boerdonk, Keldonk Erp, Veghel, Zijtaart, Mariahout en Lieshout. Sinds december van dat jaar vervoeren vrijwilligers hun passagiers van maandag tot en met vrijdag vanaf 06.50 uur tot 18.40 uur ieder uur vice versa van Boerdonk via Keldonk en Erp naar De Watersteeg in Veghel. De Keldonkse buurtbus is één van de 75 buurtbussen die onder regie van de provincie Noord-Brabant via een dienstregeling passagiers in kleine kernen de gelegenheid biedt met het openbaar vervoer op weg te gaan.

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: