Avanti’31 wint (0-2) opnieuw Schijndelse derby

Foto: Pascal van Oers

SCHIJNDEL – De derby tussen Schijndel/De Wit en SV Avanti ’31 is zaterdagavond een prooi geworden voor Avanti’31. De gasten wonnen uiteindelijk met 0-2. Dit na een ruststand van 0-0. Een penalty rond de zeventigste minuut werd benut door Geert van Heeswijk.

Dezelfde Van Heeswijk maakte op een prachtige manier ook de tweede goal voor de gasten. Eerder dit jaar won Avanti’31 thuis ook de Schijndelse derby. Toen werd het 1-0.

In de eerste helft ging de wedstrijd zaterdagavond gelijk op met kleine kansen voor beide teams. Schijndel/De Wit nam aan het begin van de tweede helft het initiatief, maar dat kwam niet tot uiting in de score. Vervolgens kreeg Avanti’31 wat meer de overhand. Uiteindelijk moest er dus een penalty aan te pas komen om de 0-0 van het scorebord te halen.

Na die 0-1 ging Schijndel/De Wit op zoek naar de gelijkmaker en dit gaf Avanti’31 de kans uit te lopen naar 0-2. Avanti’31 blijft door de zege meedoen in de strijd bovenin. Schijndel/De Wit ontkomt waarschijnlijk niet aan de nacompetitie om lijfsbehoud in de 3e klasse veilig te stellen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: