Eerste exemplaar boek restauratie en behoud Martinuskerk in Sint-Oedenrode aangeboden

SINT-OEDENRODE – Tijdens de eucharistieviering met het Gilde St. Joris werd zondag in de Martinuskerk in Sint-Oedenrode het eerste exemplaar van het boek aangeboden over het werk van de Stichting Restauratie en later de stichting tot het Behoud van die kerk. Deze stichting heeft niet alleen de restauratie van het monumentale gebouw gerealiseerd, maar ook adequaat onderhoud.

Het boek is een samenvatting van publicaties die er in bijna 30 jaar over dit onderwerp zijn verschenen. Voorzitter van de stichting Fried van den Brand bood het boek aan pastoor Vincent Blom en wethouder Coby van der Pas aan.

Aansluitend aan de mis is het boek in de kerk te koop. Vanaf volgende week is het ook te verkrijgen bij de VVV en boekhandel ’t Paperas. Het boek kost 19,50 euro.

Kijk hier voor een fotoverslag.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: