Wordt Olland mobiel bereikbaar?

 

 

 

OLLAND – Het lijkt er een einde komt aan de mobiele onbereikbaarheid van Olland. Bezitters van smartphones klagen al lang over het feit dat zij nauwelijks bereikbaar zijn. Op de website van de dorpsraad staat dat er een oplossing komt.

“KPN heeft zich bij de gemeente gemeld en aangegeven te willen faciliteren bij het plaatsen van een mast waar meerdere mobiele operators gebruik van kunnen maken. Het lijkt erop dat de aandacht voor ons probleem in de media en richting politiek eindelijk effect heeft gehad”, aldus de dorpsraad.

Mensen uit Olland hebben overal aan de bel getrokken om aandacht voor het probleem te vinden. Uiteindelijk stelde zelfs het CDA in de Tweede Kamer vragen over de kwestie.

Mast op het sportpark

“Uiteraard zijn wij als dorpsraad buitengewoon verheugd door dit nieuws. Als we er in slagen alle belanghebbenden op een lijn te krijgen, is de kans reëel dat er eindelijk een oplossing komt voor dit probleem. Hoewel KPN heeft aangegeven te opteren voor plaatsing van een mast op het sportpark zijn op dit moment zijn nog weinig details bekend. In overleg met gemeente, KPN en andere belanghebbenden zal een exacte locatie worden bepaald”, schrijft de dorpsraad”.

.

You may also like...

%d bloggers liken dit: