Witte Gij Ut nu van start!

 

BOERDONK – Komend weekend kleuren de dorpen Erp, Keldonk en Boerdonk weer blauw/groen. De uitdagende flyeractie start en Witte Gij Ut daagt iedereen uit!

 

Wie herinnert zich niet de tijden van weleer waarin je je afvroeg wie een zanger van een lied was, waarom dat woord zo moest worden geschreven of welk antwoord bij welke vraag hoort. Dit alles nog gecombineerd met buiten- en foto-opdrachten en bovendien een geheime missie/opdracht zorgt voor minimaal één maar waarschijnlijk twee onvergetelijke avonden.

Wat is de bedoeling?

Witte Gij Ut 2018 wordt nog sensationeler dan andere jaren. Op een uitdagende manier zullen deelnemers aan de kwis gaan deelnemen en bezig worden gehouden. Het advies is om een team te formeren van minimaal 10 personen. Er is géén maximum aantal deelnemers. Grote teams maken kan natuurlijk ook maar dan is de uitdaging er wel een beetje af. Je verzint een uitdagende naam voor je team, benoemt een contactpersoon voor de organisatie van “Witte Gij Ut” en hij / zij schrijft het team in.

 Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven via de website www.wittegijutkwis.nl. Klik op “inschrijfformulier 2018”, vul het inschrijfformulier in en je bent aangemeld. Vervolgens maak je het inschrijfgeld van € 10,00 per team over op rekeningnummer NL32RABO0140392041 t.n.v. stichting Voor en Door Boerdonk. Na verwerking ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding en ben je ingeschreven.

 Wanneer?

Zaterdag 30 juni 2018 start om 18.30 uur Witte Gij Ut op een nader nog bekend –maar uitdagende – te maken lokatie. Éen persoon van je team kan dan de opdrachten komen afhalen waarna je gezamenlijk aan de slag kunt. Om uiterlijk 23.00 uur dienen de opdrachten weer te zijn ingeleverd op deze lokatie.

 Wat is de prijs?

Je strijdt als eerste natuurlijk voor de eer. Het winnende team krijgt namelijk een prachtige wisselbeker. Als team benoem je verder een Goed Doel waar de geldprijs naar toe mag worden overgemaakt. Er zijn drie geldprijzen beschikbaar:

1e prijs          € 250,–

2e prijs          € 100,–

3e prijs          €   50,–

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de grote feestavond van het Dorpsfeest op vrijdag 17 augustus 2018 op het Weike in Boerdonk. Nadere informatie daarover volgt nog.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Uiteraard op www.wittegijutkwis.nl. Hier vindt je een uitgebreidere uitleg en de spelregels. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: