Wie ontwerpt nieuwe kleding Serviceteam Blauwe Kei

VEGHEL – Iedereen die een idee heeft hoe de nieuwe kledinglijn van de leden van het serviceteam van de Blauwe Kei eruit moet zien wacht een uitdaging. De directie van het nieuwe theater aan de Noordkade organiseert namelijk op zaterdag 24 maart een ontwerpwedstrijd waaraan elke inwoner van de gemeente Meierijstad kan meedoen. Tijdens de kick off, die die dag om 15.00 uur begint, zijn onder andere Harry Vermeulen, de nieuwe directeur van De Blauwe Kei, en leden van het serviceteam aanwezig. Namens Phoenix Cultuur is onder andere Myriam Simons, coördinator beeldende kunst, present.

Kick Off

Sinds Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade gevestigd is, vragen de medewerkers de bezoekers actief naar hun ervaringen. Een van de bevindingen gaat over de kleding van het serviceteam, de vrijwilligers die bezoekers ontvangen en de kaartcontrole verzorgen. Daarbij krijgt men niet alleen veel positieve reacties van gasten, maar ook verbeterpunten. Een van deze verbeterpunten betreft de kleding van het serviceteam en daar gaat De Blauwe Kei met deze ontwerpwedstrijd direct actie op ondernemen. In het kader van maken & mixen van alle activiteiten op CHV Noordkade is een samenwerking met Lonneke de Wit van de FashionFabriek van Phoenix Cultuur tot stand gekomen in de vorm van een ontwerpwedstrijd. Tijdens de kick-off wordt de huidige bedrijfskleding van het serviceteam tentoongesteld, krijgen geïnteresseerden meer informatie over de inhoud en voorwaarden van de wedstrijd en worden de wedstrijdformulieren uitgedeeld.

Uitdaging

Theater De Blauwe Kei en Phoenix Cultuur willen iedereen in de gemeente Meierijstad uitdagen om na te denken over nieuwe kleding voor de serviceteamers van de Blauwe Kei. Het winnende ontwerp wordt natuurlijk ook daadwerkelijk uitgevoerd. Iedereen die interesse heeft in de ontwerpwedstrijd is op zaterdag 24 maart om 15.00 uur van harte welkom op de eerste etage van het cultuurcluster op CHV Noordkade (bij zaal het Magazijn). Op vrijdag 18 mei worden alle ingezonden ontwerpen geëxposeerd en wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: