Soufflé loopt warm voor koekjes….

VEGHEL –  De laatste repetities voor het komende toneelstuk vinden plaats op de Noordkade en de spanning bij de spelers van Toneelgroep Soufflé is voelbaar. De regisseuse, Hanneke van der Linden, geeft de laatste aanwijzingen en dan is het echt aan de spelers zelf. Dat de laatste repetities op de Noordkade worden gehouden heeft een groot voordeel voor de spelers. Zij kunnen dan wennen aan de grootte van het podium en de zaal. En dan kan het stemvolume ook goed bepaald worden. En mede doordat de spelers ook in hun toneelkleding spelen, kunnen zij zich goed inleven in de rol.

Naast de actie op het toneel wordt er ook al druk gewerkt achter de schermen. Bijvoorbeeld de voorbereidingen voor het maken van het decor, licht en geluid en rekwisieten. De spelers lopen dus warm….in een koekjesfabriek. In de fabriek van Govert Grofsuyker zijn de medewerkers de directeur helemaal zat. Hij heeft alleen maar oog voor zijn oliedomme secretaresse. Naar het personeel kijkt hij niet om en kijkt op ze neer. Als het bedrijf gaat automatiseren en dreigt te gaan fuseren, zijn de medewerkers het helemaal zat. Ze spannen samen, willen staken en bedenken een actieplan. Ondertussen zijn er 2 nieuwe medewerkers die op zoek gaan naar een recept en dan is de chaos echt compleet. Zal de directeur deze chaos wel overleven….

Reserveringen
Bent u ook benieuwd hoe deze chaos ontstaat én afloopt, reserveer dan uw kaarten via de website www.souffle.nl . Hier kunt u alle info over  Toneelgroep Soufflé én de voorstellingen vinden. De voorstellingen van “Een koekje van eigen deeg” vinden plaats op 22, 23 en 24 maart op  de CHV de Noordkade.

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: