Prikkelarm uurtje op voorjaarskermis Boschweg

Boschwegse kermis

SCHIJNDEL – Stichting Rondom d’n toren organiseert ook dit jaar in april een voorjaarskermis op het evenemententerrein aan de Boschweg te Schijndel. Het bijzondere aan deze kleinschalige gezellige kermis is dat er tijdens de kermis een prikkelarm uurtje wordt ingelast. Zonder licht, geluid en andere effecten. Speciaal voor mensen die graag naar een kermis gaan, maar niet tegen deze effecten kunnen.

Prikkelarm uurtje
Op zaterdag 14 april en zondag 15 april draaien de attracties van 12.00 uur tot 14.00 uur met gepaste snelheid en waar mogelijk zonder geluid en felle lichteffecten om de prikkels zoveel mogelijk te beperken. Wethouder van Rooijen (portefeuillehouder van o.a. evenement beleid en het kermisbeleid gemeente Meierijstad) en de heer De Laat (Buurtadviseur gemeente Meierijstad) zijn  zaterdag 14 april vanaf 12.00 uur aanwezig om dit unieke evenement bij te wonen.

Openingstijden kermis:
Vrijdag 13 april van 14.00 uur tot 24.00 uur
Zaterdag 14 april van 12.00 uur tot 24.00 uur ( waarvan van 12 uur tot 14 uur prikkelarm is )
Zondag 15 april van 12.00 uur tot 23.00 uur ( waarvan van 12 uur tot 14 uur prikkelarm is )

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: