Politieberichten uit Meierijstad

MEIERIJSTAD –  De politie van waarschuwt voor een babbeltruc in Schijndel waarbij mensen aan de deur komen namens Adhoc Beheer. Dit is een bestaand vastgoedbedrijf in leegstaande woningen. Bij de politie komen berichten binnen dat onbekenden in de avonduren aan de deur komen met de vraag of ze een woningbezichtiging mogen doen waarbij men vertelt dat ze werken voor Adhoc Beheer. Deze lieden zijn momenteel actief in wijk de Hoevenbraak in Schijndel.

Waarom daar? Waarschijnlijk houdt dit verband met de aankomende renovaties en tijdelijke verhuizingen. Adhoc Beheer, gaf desgevraagd aan dat nooit iemand van hun bedrijf in de avonduren aan de deur komt. De politie adviseert daarom om deze personen nooit binnen te laten maar direct 112 te bellen.
Woninginbraken
In Veghel blijven woninginbraken de kop opsteken. Vrijdag 9 maart 2018 vonden daar twee woninginbraken plaats. Eén aan de Sterndonk en één aan de Fuutdonk. Opvallend is dat de inbraken gepleegd werden tussen 19.00 uur en 22.00 uur . Heeft u iets gezien of gehoord bel 0900 – 8844 en blijf alert op situaties die plotseling anders zijn!

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: