Plankwerk op de planken met Boerenbont en rode lampjes

KELDONK – Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk brengt deze maand een (k)luchtig toneelstuk op de planken getiteld “Boerenbont en rode lampjes”.

Boerenbont en rode lampjes
Als je bedenkt dat Carl Slotboom de schrijver is van deze klucht, heb je vast al wel een idee welke kant het opgaat in dit (k)luchtige toneelstuk. Een naïeve boerenjongen Henderik is op zoek naar een kamer en komt in een bordeel terecht zonder dat hij het in de gaten heeft. Dolly en Betty doen er alles aan om dit zo te houden omdat ze het geld wel kunnen gebruiken. Maar doordat er ook nog heren op bezoek komen en een paar dames die incognito willen blijven, wordt dat nog een hele klus. Zeker als de dames ook nog bekenden van Henderik blijken te zijn. Kortom een hilarische klucht.

Kaartjes
Voor toegangsbewijzen kunt u contact opnemen met Hans Rijkers via de mail plankwerk@ziezo.biz of telefonisch 06 – 573 175 53 of aan de kassa. Zaal open een half uur voor aanvang voorstelling. “Boerenbont en rode lampjes” is te zien in ’t Span, Kampweg 2 in Keldonk op woensdag 14 maart aanvang 19.30 uur en vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart aanvang 20.00 uur. Kosten € 7,50 vanaf 17 jaar. En omdat Plankwerk ook graag jongeren met cultuur in contact wil brengen is voor de jeugd tot en met 16 jaar de prijs € 2,50.

You may also like...

%d bloggers liken dit: