Paaspop: Omroep Meierij prominent aanwezig met dagelijks journaal

SCHIJNDEL – Omroep Meierij is dit jaar als nieuwe omroep op Paaspop om verslag te doen. Elke dag worden optredens, sfeerbeelden en interviews met artiesten en bezoekers opgenomen. En dit alles overgoten met een Schijndels – Meierijstads sausje. Natuurlijk zijn we ook op de camping om de sfeer te proeven. Dus stem af op Omroep Meierij en geniet mee van Paaspop 2018!

Paaspop is al sinds jaar en dag het gezelligste festival van Nederland. Met een frisse, brede en bij tijden gewaagde programmering hebben alle podia hun eigen entourage. Dit komt mede door de aankleding van het festival waar extra veel aandacht aan is besteed.

Om alvast in de stemming te komen kijk je hier naar onze afspeellijst van Paaspop 2017.

Paaspop 2018: 255 acts op 16 podia & area’s

De acts:
4shobangers • Altin Gün • Amartey & The Band Recraft • Amæzing Snäkes • ANBU • Anne-Marie • Arcane Roots • Ares • As One live • ASSAILANTS Ben Sims b2b Truncate • Avatar • B-Front • Baby Blue • Baloji • Bastille • Batobe • Bökkers • Beach Party met Vengaboys en Trafassi • Big Bat • Big Bo • Birth of Joy • Bizkit Park • Bizzey • Black Label Society • Black Sun Empire • Blackwave • BLØF • The Bloody Beetroots Live • Bontgenoten • Boogie Beasts • The Boxer Rebellion • The Boy Next Door • Boys Noize • Brabants Sterrenparadegala • The Brahms • Broederliefde • BZB • Carnaval the WHITE EDITION • Cartiez • Charlie and the Lesbians • Childsplay • CHIMP • Christof van der Ven • Colin Benders • The Cool Quest • The Cosmic Carnival (Fleetwood Mac tribute) • Craig Hill * • Crooxs • Da Tweekaz • DAISY • Dan Stezo • Dans & Grietje • Dansado & de Feestneger GIGA • Daredevils • Dave Budha • The Dawn Brothers • De Gestampte Meisjes * • De Jeugd van Tegenwoordig • De koffer in met De Loco’s • De Lievelings Dj’s van je Zusje • De Likt • Death Alley • Def Americans • Demob Happy • DeWolff • Die Lustige Schlagerfreunden • Die Supertolle Schlager Schwestern • The Dirty Daddies • The Dirty Daddies • Dj EZD • Dj Mickster • Dj Odin • Donnie • The Dubbeez • Duke John • Dyna • Elvis@theChapel • Equalz • EUT • Fab x Paans • Fata Boom • Fatboy Slim • Feed Me • Ferocious Dog • FJAAK live • Frank Carter & The Rattlesnakes • Freddy Moreira • Frequencerz • Fritz Kalkbrenner • GirlsLoveDjs • The Goon Mat & Lord Benardo • Green Lizard tribute to Nirvana • Groen Als Gras • Gunz N’ Rozes • Guus Meeuwis • Hands Up met Danny Panadero • Handsome Poets • Harpoen live (Jeroen Search & Albert van Abbe) • Hats off to Led Zeppelin • The Hazzah • Høken met de Heinoos • Heavy Metal Cantus • The Heimatdamisch • Heul Veul Disco met De Loco’s • The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons • Idaly • Iggy Pop • It All Started in the Nineties • It All Started in the Nineties XXL • Jacin Trill • Jack $hirak • Jacqueline Govaert • James TW • JeBroer • Jeremy Loops • Jett Rebel • Joost • Joris Voorn • Josylvio • Jungle By Night • Justin Verkijk • Kadavar • Kensington • Kid de Blits • Kiki Schippers met band * • Kinderkoor No Kidding • Korfbal • Kraantje Pappie • La Fuente • Lady Bee • Lady Bee • Latifah • Leafs • Lenzman • Lijn 7 • Lil’ Kleine LIVE • LNY TNZ • LOCKAR • Loco Loco Discoshow • Loco Loco Discoshow • Loco Royale Zanginstituut • Loco’s trappen af • Lucas & Steve • Luisa Omielan * • Maan • Mambo Kurt • The Mariños • Martijn Fischer plays Andre Hazes • Martijn Koning * • Matrixxman • Maurice van Hoek • MC Dart • MC Dart • Memphis Maniacs • Michael Jackson Tribute • Millionaire • Miss Montreal • Mitch Rivers • MOKSI • Monty Picon • Mr. Polska • Multiplex MC • MY BABY • Naaz • Naffz • New Kingston • Nitty Wow • NK Stagediven – five years after • Nothing But Thieves • Nymfo • Obituary • Ohslo • Olivier Weiter • Omar Souleyman • Once (Pearl Jam Tribute) • Ooostblok • Orange Goblin • Orgel vrinden Otto Orgel & Tony banks • Otto Orgel • The Overslept • Paashaas de Musical • The Partysquad • The Partysquad • Paula Temple • Popa Chubby • Popgunnn • Praia del Sol • Prime • Pubquiz • Puinhoop Kollektiv • Pump it up met de Loco’s • Pyrates! • Pythius • Reservoir Dogs Band (Tarantino tribute) • Rewind • Rewind • Reza Athar • Rico & Sticks • Rimboband • Rollerskate Disco Snolly • Rollerskate Disco Snolly • Rollerskate Disco Snolly • Ronnie Flex & Deuxperience • Roxeanne Hazes • The Rumjacks • Secret Cinema b2b Egbert Live • Singlefeestje • SMÈRRIG • SMP • Snelle Jelle • St. Jimmy’s • The Stand-Up Club * • Stardusters (Neil Young tribute) • Status Quotes • Stop en leg ‘m er op • Stuk • Stuk & Friends • Sub Zero Project • Suzan & Freek • Sweaty Disco – We love fitness • Team Rush Hour • TenTempiès • Tony Banks • Trafassi • Traudes • Triggerfinger • Tsepo (special Detroit set) • The Turbans • Tusky • The Ultimate Guns ‘N Roses Tribute • The Urban Voodoo Machine • Van Binsbergen Trio • Van Binsbergen Trio • Van Binsbergen Trio • Velvet Volume • Vengaboys • The Vinyl Twins • The Vinyl Twins • The Vinyl Twins • Vipers • VJ Poespas • VUUR • Walk The Moon • Warming Up met Sweaty Disco • Waxfiend • Weekend Warriors • Wipneus & Pim • The Wombats • Wulf • Yung Felix • Yung Nnelg • Zapp The Zero’s • Zeke • Zer00’s Heroes • Zing mee met Hazes

De podia & area’s:

* The Strip: Blikvanger!: Paaspops Times Square/Picadilly Circus midden op het terrein
* Apollo: Paaspops intieme indoor eredivisie stadion die plek biedt aan 20.000 bezoekers. Hier treden gevierde (inter)nationale bands en artiesten op
* Phoenix: vooral heavy & loud maar ook pop en indie
* Stardust (hosted by WE ARE ELECTRIC): internationale crossover danstempel
* Roxy: hiphop, drum ’n bas, dubstep en méér
* The Warehouse (hosted by Ace Of Spades): BPM- en decibellenparadijs voor house desperados en EDM- en hardstyle-liefhebbers
* Jack Daniels: heavy gitaardominantie maar ook gevoelige singer-songwriters
* Theatre: Paaspops schouwburg met cabaret, comedy, theater en muziek
* Restolounge: sfeervol restaurant met podium waar vooral feestelijke bands optreden
* Loco Royale: voor en door loco’s: absurditeiten en gekkigheid
* Thunderbolt: heavy hangout voor born to be wild outlaws waar wilde dames op de toog dansen en de beste (hard)rock- en tribute bands optreden
* Join Us!: domein van creatieve geesten met “hun eigen stukje Paaspop”
* Café Dolle Mina: smartlappenkroeg uit de Amsterdamse Jordaan
* Brand Speciaalbier Barren: heerlijke speciaalbieren in een bijhorend (echt) glas
* Thunder Alley: overdekte winkel-lifestyle area met:
– Vinyl Mania: Paaspops platenzaak voor intieme concerten
– Schorem Barbier: ’s lands coolste barbier (men only!) voor goed gezelschap en een gratis knipbeurt

You may also like...

%d bloggers liken dit: