Onderzoek leefbaarheid in Olland

De Dorpsraad Olland en Welzijn De Meierij doen onderzoek naar de leefbaarheid in Olland en op welke punten zij ondersteuning zouden kunnen bieden. Daarnaast heeft de Gemeente Meierijstad een aantal vragen voor de inwoners die ook zijn toegevoegd aan de enquête. De digitale versie is te vinden op: www.skonolland.nl en op www.welzijndemeierij.nl of door deze link in te vullen in uw webbrowser: https://www.survio.com/survey/d/M0V7Z7W6H5L4V4Z8I

De papieren versie ligt vanaf dinsdag 20 maart in de Loop’r in Olland in de hal bij het prikbord. Deze kunnen daar ook weer worden ingeleverd, in de zwarte brievenbus van Welzijn De Meierij. Het invullen van de enquête (zowel digitaal als schriftelijk) kan t/m maandag 9 april. Ook voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar is een enquête opgesteld, deze is ook te vinden op www.skonolland.nl en op www.welzijndemeierij.nl of door deze link in te vullen in de webbrowser: https://www.survio.com/survey/d/V5V4N0D7Y2U6P2T9U

Hulp nodig?

Heeft u ondersteuning nodig bij het invullen van de enquête of heeft u nog vragen? Op dinsdagmiddag 20 maart van 13.00 uur – 15.00 uur zijn Nelleke Zomer (Welzijn De Meierij), buurtadviseur Henk de Laat (Gemeente Meierijstad) en Gerrit van Gorkum (Dorpsraad Olland) aanwezig in de Loop’r om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het invullen van de enquête. Na 9 april worden alle ingevulde enquêtes verzameld en de resultaten met de bewoners van Olland  gedeeld door middel van een informatieavond. Hierover later meer. Op basis van de resultaten zal een vervolg plaatsvinden. Bijvoorbeeld: uit de enquête blijkt dat er behoefte is aan ondersteuning bij bijvoorbeeld boodschappen doen of vervoer. En dat er ook mensen zijn die wel iets willen betekenen voor hun buurtbewoners. Samen wordt dan gezocht naar een vorm om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Heeft u n.a.v. de enquête nog vragen of wilt u graag meedenken? Neem dan contact op met Nelleke Zomer-Post, Welzijn De Meierij via 073-544 1400.

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: