Omloop van Schijndel gaat niet door

SCHIJNDEL – De voor zondag geplande wielwedstrijd Omloop van Schijndel  – GP Jozon is afgelast vanwege hevige sneeuwval. Het bestuur van Wielervereniging Schijndel: “Gezien de sneeuwval van afgelopen nacht (zo’n 3 a 4 cm) zijn wij genoodzaakt om de Omloop van Schijndel – GP Jozon af te gelasten. Het besluit om een evenement niet door te laten gaan is geen gemakkelijk besluit maar de veiligheid van de renners staat voorop. Het parcours van 6 kilometer is op dit moment (zaterdagochtend 3 maart, AvH) niet sneeuwvrij. Gezien het feit dat de dooi maar langzaam inzet en dat het zelfs vanavond nog gaat vriezen, hebben wij er geen vertrouwen in dat het parcours morgen goed berijdbaar is. Daarnaast wordt er morgenvroeg ook nog wat neerslag verwacht en weten wij niet of dit gladheid op gaat leveren gezien de vorst die nog in de grond zit.”

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: