Kabelgat Ramblers vieren 18 maart St. Patricksday

 

VEGHEL – Met 8 Shantykoren, een whiskyproeverij, Bodhran/Uilleann pipes en Ierse dans en muziek viert het Veghelse koor De Kabelgat Ramblers op zondag 18 maart St. Patricksday.

Op de verjaardag van de beschermheilige van Ierland is iedereen van harte welkom. Met de keuze om dit feest voor de tweede keer in het culturele hart van Veghel te organiseren creëren de Kabelgat Ramblers voldoende ruimte om veel publiek te ontvangen.  Volgens Jos van Deursen van het koor kwamen twee jaar geleden al tussen de 1500 en 2000 muziekliefhebbers op dit feestje af, toen nog onder de naam ‘An Irish Day at the CHV. Op 18 maart verwacht hij nog meer drukte.

Whiskyproeverij

Met gerenommeerde Shantykoren als  Strawberry Sailor Singers, Loswalklinkers, Alle Hens, Kantje Boord, Jolly Sailors, Nieuw Maaslands Peil, Jigsaw, Folk Rockgroep Sassenachs en de Ierse Dansgroep Scoill Rince A Ghré zijn er volgens Jos voldoende ingrediënten om je een middag muzikaal te laten vermaken. Ook de Kabelgat Ramblers onder leiding van Dorien Nieuwint laten die middag ruimschoots van zich horen. Zelfs een whiskyproeverij onder leiding van Gerard Spaans ontbreekt niet op het programma tijdens St. Patricksday. Voor deze laatste activiteit zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de website: www.kabelgatramblers.nl Het feestje van St. Patrick wordt van 13.00 tot 18.00 uur gehouden en met uitzondering van de whiskyproeverij is de toegang helemaal gratis.

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: