Inschrijven voor MudRun VOW

 

ZIJTAART – Wat drie jaar geleden kleinschalig is begonnen, is nu uitgegroeid tot een mooie uitdagende hindernisparcours geïnspireerd door echte mariniersstormbanen, met ruim 30 obstakels en de nodige uitdagingen door modder en water. Op acht april aanstaande is het zover! Dan wordt de derde VOW MudRun gehouden.

Er is keuze uit twee verschillende afstanden; zeven en tien kilometer. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstakels samen met vrienden én onbekenden. Het leuke is: Door de verschillende afstanden kan ie-der-een de uitdaging aangaan. Het is laagdrempelig, niets moet maar elke obstakel mag. 

 

Plezier staat voorop                                                                                                                                                  In verhouding met andere runs is de prijs om mee te kunnen doen aan de VOW MudRun bewust laag gehouden, Het is geen professionele mudrun. De organisatie hoopt vooral dat alle deelnemers veel plezier beleven met elkaar.” Aldus Mia Van Heesch- Rijkers, vrijwilliger bij VOW MudRun.  “Het wordt afzien… Maar juist dat zorgt voor héél veel lol en een overwinnaarsgevoel voor het leven! En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden met een hapje en een drankje in de kantine”. Deze run is voor iedereen dus ook voor niet leden van VOW! Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven? Mail dan naar: http://vow.mudrun@hotmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: