Huldiging sportkampioenen en vrijwilligers in Veghel

MEIERIJSTAD – Op woensdag 28 maart is sportminnend Meierijstad op uitnodiging van het gemeentebestuur bij elkaar in De Blauwe Kei in Veghel. Tijdens een feestelijke avond worden sporters en vrijwilligers in het zonnetje gezet. Allereerst vindt de huldiging van de kampioenen van 2017 plaats door wethouder Coby van der Pas. Daarna maakt men bekend wie de eer te beurt valt om een sportaward in ontvangst te mogen nemen. Hiervoor zijn onderstaande sporters en vrijwilligers genomineerd.

Sporttalent 2017:                                                                                                                                                                Bibi van der Avoird (Hockeyclub Geel Zwart) en Willem den Dekker, voetbalclub Erp.

Sporter met een beperking:                                                                                                                                          Rik Scheenloop (Attacus) en Ricky Huggers (De Rozenjagers)

Sporter 2017:                                                                                                                                                                  Glenn van Berlo (karten) en Wim Ketelaars (langlaufen)

Sportploeg 2017:                                                                                                                                                           Team Heren 1 Blauw Geel

Sportvrijwilliger:                                                                                                                                                         Yvette Roosjen (Skunk), Karin van de Crommert (Educa), Jet Verbruggen, Korfrakkers) en het                    Bestuur Sportcollectief Veghel.

You may also like...

%d bloggers liken dit: