Het is gelukt! Omroep Meierij is digitaal in de hele gemeente

MEIERIJSTAD – Het is gelukt. Ziggo heeft woord gehouden. Vanaf vandaag is Omroep Meierij in de hele gemeente Meierijstad digitaal te zien. De tijd van de analoge beelden is voorbij.

De redactie van Omroep Meierij is zeer verheugd met deze mijlpaal. Tijdelijk hoofdredacteur  Jan de Vries: “Toen ik hier een aantal maanden geleden binnen stapte dacht ik dat mijn collega’s een grapje maakten toen ze zeiden dat de lokale omroep nog niet overal digitaal werd uitgezonden. Al helemaal toen ze vertelden dat wij in Veghel via sommige providers zelfs helemaal niet te zien waren.

Het is echt een hele grote stap dat er vandaag een einde aan deze situatie is gekomen en wij nu overal digitaal te zien zijn. Jan de Vries: “Niet alleen voor onze kijkers maar ook voor al die vrijwilligers die beelden draaien waarvan het echt zonde was dat die analoog werden uitgezonden. Dit is echt een megastap op weg naar een volwaardige omroep voor Meierijstad”.

Vanaf vandaag wordt het TV-Journaal Rondom van Omroep Meierij elk uur uitgezonden.

LEES OOK: TV Journaal van Omroep Meierij elk uur

You may also like...

%d bloggers liken dit: