Generatiebattle in bibliotheek Veghel en Schijndel

MEIERIJSTAD – De huidige generatie kinderen en jongeren groeit op in een wereld vol media. Een wereld waarin je slechts een smartphone nodig hebt om de wereld te ontdekken, snel dingen op te zoeken en om op een eenvoudige manier met elkaar in contact te komen. Voor de ‘oudere’ generaties soms lastig te begrijpen omdat ze een andere ‘taal’ spreken of de mediawijze vaardigheden missen. De bibliotheek in Veghel en Schijndel organiseert daarom op zaterdag 7 april een generatieb@ttle.

Generatieb@ttle
Doel van de generatieb@ttle is om generaties dichter bij elkaar te brengen en van elkaars vaardigheden te leren en gebruik te kunnen maken. Wat houdt de Generatieb@ttle in? Vorm een team bestaande uit een opa/oma, een vader/moeder en een kind (9 t/m 14 jaar) uit dezelfde familie. Ga de strijd aan met andere teams en laat zien hoe snel jouw team de antwoorden op de quizvragen kan vinden op internet. In deze spannende, interactieve quiz staat slim zoeken boven parate kennis! Het team dat de meeste antwoorden goed heeft, wint de b@ttle en natuurlijk een mooie prijs.

Aanmelden
Aanmelden voor de Generatieb@ttle kan tot 25 maart voor Veghel bij Annelies van Uden avuden@bibliotheekveghel.nl en voor Schijndel bij Mariska Smits msmits@bibliotheekschijndel.nl Bij aanmelding graag de naam en leeftijd van elk teamlid doorgeven (een team bestaat uit 3 personen). Elk team dient een 1 eigen laptop of tablet mee te brengen waarop de quizvragen kunnen worden opgezocht.

You may also like...

%d bloggers liken dit: