Formulierenbrigade in Schijndel van start

SCHIJNDEL – Vanaf donderdag 8 maart 2018 gaat de formulierenbrigade ook in Schijndel van start.

U kunt voortaan elke donderdag van 9.00 uur tot 11.00 uur bij Welzijn De Meierij, Steeg 9f in Schijndel terecht voor hulp bij het invullen van uw formulieren. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden er is een open inloop. De formulierenbrigade helpt u bij het invullen van de volgende formulieren en aanvragen van de gemeente, het UWV of de Belastingdienst, zoals: Bijzondere bijstand, collectieve aanvullende verzekering voor minima, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, toeslagen.

Het blijven uw formulieren, dus u moet ze zelf ondertekenen. En u blijft zelf verantwoordelijk voor het inleveren of opsturen. Zorg dat u altijd uw DIGID-code meebrengt. Hebt u die niet meer, dan krijgt u hulp bij het opnieuw aanvragen hiervan.

U kunt zich melden bij de balie van Welzijn De Meierij in Schijndel, Tel. 073-5441400. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de formulierenbrigade.

You may also like...

%d bloggers liken dit: