Expositie ‘Landing in de Droomtuin’

 

SCHIJNDEL – Op donderdagmiddag 29 maart wordt om 16.30 uur in ’t Spectrum in Schijndel de expositie “ Landing in de droomtuin” geopend. De expositie is een bijzondere mix van keramieken werkstukken, gemaakt door jonge en volwassen cursisten van Phoenix Cultuur o.l.v. keramiste Suzanne van Dorenmalen.

In het kleiatelier voor kinderen is de afgelopen maanden aan diverse thema’s gewerkt. De resultaten zijn bijzondere vulkaandieren, grappige superhelden, kabouterhuizen, voertuigen, Picassomaskers en sciencefiction monsters gemaakt van klei, gebakken en geglazuurd. De korte cursus “Tuinbeeld van Keramiek” voor volwassenen leverde ook verschillende verrassende kunstwerken op: van een bol met vogels tot een mediterend mensfiguur. Iedereen is van harte welkom om de opening van deze bijzondere expositie bij te wonen.

De expositie is te bewonderen van 29 maart tot en met 12 april tijdens de reguliere openingstijden in ’t Spectrum in Schijndel. Vanaf mei vindt u de nieuwe keramiekcursussen weer op de website en kunt u zich online aanmelden voor het nieuwe seizoen. Kijk op www.phoenixcultuur.nl voor meer informatie.

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: