Diagnose? Niet meer te redden!

ZIJTAART – Nog iets meer dan een week heeft hoofdzuster De Vries van het ZTV-streekziekenhuis de tijd om haar ziekenhuis op de rit te krijgen. De inspectrice mevrouw Den Blijker heeft zojuist schriftelijk laten weten dat zij 17 en 18 maart een bezoek zal brengen aan het ZTV-ziekenhuis.

Om het tekort aan personeel te verdoezelen zal stagiaire Annabel deze dagen haar best doen om het verplegend personeel te helpen. Broeder Sebastiaan zal waar mogelijk haar begeleiden, maar hij heeft zijn handen al vol aan de eigenwijze patiënten.

Moedervlekjes

Zo is er de volkse Gonda die dwars is van de regels die gelden in het ziekenhuis en met behulp van haar buurvrouw Ria het haar toch aan niets laat ontbreken. En dokter Hunk heeft de komende weken zijn dubbele agenda weer vol staan met dubieuze operaties zoals het ‘verwijderen van moedervlekjes’  bij een welgestelde FrançaiseWe zullen het zien…

“Diagnose, niet meer te redden!” is de titel van een toneelstuk dat  17 en 18 maart door de Zijtaartse Toneelvereniging gespeeld wordt in ’t Klooster, Past. Clercxstraat 50 in Zijtaart. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop bij  Marian v.d. Acker 0413-366266 of zijtaartsetoneelvereniging@outlook.com en UITPUNT VEGHEL.

You may also like...

%d bloggers liken dit: