Deel je muzikale herinneringen in het nieuwe programma OMTime

MEIERIJSTAD – OMTime is het nieuwe live radioprogramma dat vanaf 24 maart elke zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur te beluisteren is bij Omroep Meierij. De presentator is Rinie van Dijk. Iedereen die muzikale herinneringen aan een bepaalde plaat heeft kan die via Rinie met de luisteraars delen.

OMTime staat natuurlijk voor Omroep Meierij Tijd, maar het is ook een verwijzing naar One More Time (nog één keer). Dat slaat op de muziek die gedraaid zal worden. Een vrolijk programma vol herkenbare muziek uit het verleden waarbij iedereen wel een herinnering heeft.

Uitgaanstips

De muziek wordt afgewisseld met onderwerpen uit de streek:  een agenda met uitgaanstips en herinneringen van inwoners van Meierijstad aan een bepaald lied.

OMTime heeft de vaste rubriek “Dijk van een plaat”. Dit laatste is een knipoog naar Rinie van Dijk, de presentator van het programma. Rinie heeft in het verleden jarenlang een succesvolle Drive-In discotheek gehad en heeft ook ervaring opgedaan bij een andere lokale omroep.

Arbeidsvitaminen

Rinie: “Ik heb er echt zin in en ik ben heel benieuwd welke herinneringen de luisteraars hebben bij de muziek uit het verleden. Dat is wel de stijl die ik graag wil voor mijn programma. Zie het een beetje als de arbeidsvitamine Hierin is alle muziek mogelijk. Het moet de muziek zijn waarbij je niet stil kunt blijven zitten, je met je voet of vingers mee zitten tikken of gewoon mee neuriën.”

Daarom een oproep aan iedereen. Wil je graag die ene plaat waar je een speciale herinnering aan hebt nog een keer horen en wil je dat met ons delen, laat dat dan weten via rinielive@gmail.com. Je mag je verhaal ook live in de uitzending vertellen. Geef dan wel je telefoonnummer op.

Zijn er optredens van bands, orkesten of artiesten? Andere activiteiten of tips voor de agenda? Heb je misschien een item dat in aanmerking komt voor een live interview? Stuur het naar rinielive@gmail.com en we zullen er zeker aandacht aan besteden.

Rinie: “Ik hoop dat er veel reacties komen en dat ik samen met de luisteraars een leuk interactief programma kan maken. Dan zorg ik met mijn muziek dat iedereen met een glimlach en een goed humeur het weekend door gaat.”

You may also like...

%d bloggers liken dit: