De Donk opent deuren tijdens Open dag

VEGHEL – Op zaterdag 17 maart a.s. neemt dagbehandeling De Donk in Veghel, onderdeel van BrabantZorg, deel aan de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Iedereen is die dag van harte welkom voor een kijkje in de keuken.

Dagbehandeling De Donk biedt dagactiviteiten in combinatie met behandeling aan mensen met dementie. De Open dag is bedoeld voor bewoners uit Veghel en de regio, zowel toekomstige klanten en naasten, als medewerkers, werkzoekenden en vrijwilligers. Tijdens de Open Dag kunnen zij sfeer proeven en zich laten informeren over de producten en diensten van De Donk.

Bewegen voor Ouderen
Belangstellenden worden ontvangen met een hapje en een drankje. Naast informatie over de producten en diensten van De Donk kunnen bezoekers kennis maken met de Braintrainer, een systeem dat het denkvermogen en geheugen van mensen met beginnende dementie stimuleert. Daarnaast wordt er geknutseld in De Donk en een van de bewegingsbegeleiders van BrabantZorg verzorgt een workshop ‘Bewegen voor ouderen’, om 11.30 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Kortom, belangstellenden kunnen zien en beleven wat dagbehandeling De Donk te bieden heeft! Iedereen is van harte welkom op zaterdag 17 maart van 11.00 tot 15.00 uur in De Donk, Reigerdonk 38 in Veghel.

Speeddates
Op een aantal andere locaties organiseert BrabantZorg speeddates in de Week van Zorg en Welzijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? De medewerkers gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en vervolgens hoor je direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg. Op www.brabantzorg.eu/opendag vind je meer informatie over de deelnemende locaties en tijden, en aanmelding.

You may also like...

%d bloggers liken dit: