Bureau Brabant over overval in Schijndel

 

 

 

 

 

SCHIJNDEL – Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 12 maart 2018 onder meer aandacht aan overvallen op een winkel in Schijndel.

Op dinsdag 5 december 2017 werd omstreeks 18.05 uur in Schijndel een groente- en fruitzaak aan de Hoofdstraat overvallen. Een in het zwart geklede man kwam de winkel binnen en bedreigde de drie medewerkers en eiste geld. Een van de personeelsleden opende daarop de kassa. De overvaller stopte  het geld in zijn broekzak waarna hij de winkel verliet. Hij rende weg in de richting van het centrum. Er is een compositietekening van de dader gemaakt. Ook zijn er camerabeelden.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

You may also like...

%d bloggers liken dit: