Belastingcafé in bibliotheek Veghel

 

VEGHEL – De blauwe envelop verdwijnt, de belastingaangifte blijft. Nu en in de toekomst vult u hem digitaal en via internet in. Bent u digitaal vaardig, maar kunt u als het op belastingen aankomt wel wat ondersteuning gebruiken? Dan bent u van harte welkom bij het Belastingcafé!

 

Hoe werkt het?
Heeft u een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte inkomstenbelasting 2017? Dan kunt u terecht bij het Belastingcafé. U vult uw belastingformulier zelf in. Als u hierbij fiscale vragen heeft, kunnen de vrijwilligers u op weg helpen. We raden u aan om uiterlijk 1 uur voor het einde aanwezig te zijn, zodat u uw aangifte volledig kunt afronden. Deze service is bestemd voor particulieren, niet voor ondernemers of zzp’ers. Kijk op www.belastingdienst.nl wat u allemaal nodig heeft voor het doen van belastingaangifte.

Het Belastingcafé Veghel is een initiatief van de Bibliotheek Meierijstad in samenwerking met ONS Welzijn en Wijnu Veghel.

Wanneer en waar?
Het Belastingcafé is op de volgende vier data van 9.30 tot 12.30 uur in Bibliotheek Veghel:
– vrijdag 16 maart
– vrijdag 30 maart
– vrijdag 6 april
– vrijdag 20 april

Aanmelden of vragen
Wilt u zich aanmelden voor het Belastingcafé? Heeft u een vraag?
Neem dan contact op met de bibliotheek via 0413-342705 of e-mail: contactmeierijstad@nobb.nl.

 

 

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: