BBBeep – boekenprogramma aflevering 7

MEIERIJSTAD – BBBeep is een programma van Omroep Meierij over boeken, blaadjes en de bieb. In deze aflevering vragen we bezoekers van de bibliotheek in Schijndel wat zij lezen, worden toppers besproken door Annelies van Uden, Meike Boertjes en Angeline Schellekens van de bibliotheek in Veghel en Schijndel. Wethouder Eus Witlox kiest zijn favoriete boek en er is de boekbespreking door Gerda Baeyens, dorpsschrijver van Schijndel. Verder nog een interview met de schrijvers van het boek “De zon achterna”, Hans en Marie-José Egelmeer.

Deze aflevering is vanaf 8 maart te zien bij Omroep Meierij. Uitzendtijden: direct achter het nieuwsprogramma RondOM op het halve uur.

Heb je een aflevering gemist? Kijk dan bij Uitzending gemist http://www.omroepmeierij.nl/uitzending-gemist/bbbeep/

You may also like...

%d bloggers liken dit: