Verkoop tickets Buffelrun 2018 van start

BOERDONK – Traditioneel start de kaartverkoop van de Buffelrun  op de eerste maandag na de carnaval. Ook dit jaar weer! De lijnen zijn open gegaan op maandag 19 februari 2018 om 18.00 uur precies. Vorig jaar waren de tickets voor de familierun op zaterdag (de FamilyColorBuffelrun) en de Buffelrun op zondag razendsnel uitverkocht. Ruim 3 maanden van te voren was er géén enkel ticket meer te krijgen. Dit jaar lijkt het erop dat het nog sneller gaat. Vanaf het moment dat de lijnen open gingen vlogen de tickets de deur uit. Natuurlijk zijn er voor zaterdag 1500 en voor zondag 2000 tickets beschikbaar maar toch blijkt de vraag weer enorm. Na 2 dagen waren de eerste startvakken al volledig uitverkocht en tot op heden zijn er al ruim 1000 tickets de deur uit. Wil jij daarom nog verzekerd zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2018? Wacht dan niet te lang en verzamel je teamgenoten om mee te doen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

You may also like...

%d bloggers liken dit: