Verdachten keienongeluk Schijndel langer vast

SCHIJNDEL – De verdachten van het zogenoemde keienongeluk in Schijndel blijven langer vast zitten. Bij dat ongeluk raakte Tynni Habraken uit Schijndel gewond.

Twee 17-jarige verdachten blijven nog eens dertig dagen vast zitten. De 19-jarige verdachte blijft nog negentig dagen vast zitten omdat hij meerderjarig is. De drie worden aangeklaagd voor poging tot moord.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van 23 op 24 juni op de Structuurweg in Schijndel. Het slachtoffer reed toen rond 3.45 uur over een kei die op deze weg lag, kreeg een klapband en botste vervolgens tegen een boom. Tynni raakte zwaargewond. Ze liep een incomplete dwarslaesie op en het is nog maar de vraag of ze ooit weer zelfstandig kan lopen. De kei, die naar het lijkt doelbewust op de weg is gelegd, zorgde voor een uiterst gevaarlijke situatie. In verband met de verdenking poging doodslag die hierop rust, is de politie destijds een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart om de zaak te onderzoeken.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: