Unieke actie van Paaspop op Valentijnsdag; Matchmaker

Matchmaker Paaspop

SCHIJNDEL – Paaspop komt uitgerekend op Valentijnsdag met een unieke actie. Tijdens de komende editie van Paaspop worden Paaspopbezoekers aan elkaar gekoppeld op basis van hun muzieksmaak. Om mee te doen vul je in Matchmaker je gegevens in, wat je zoekt in een date, én 15 artiesten die je wilt zien op Paaspop. Aan de hand van deze gegevens gaat de Matchmaker koppelen.

De actie beloofd een megasucces te worden gezien de reactie van Paaspop op de Facebookpagina: “We hebben al megaveel aanmeldingen via het formulier, dat hadden we niet verwacht! Helaas betekent dit wel dat we moeten gaan loten in het aantal tickets wat we weg gaan geven, anders wordt dit een héle dure actie voor ons. We beloven dat we hiervoor veel gastenlijstplekken gaan reserveren en dat we gewoon iedereen gaan matchen voor zover dat kan!”

You may also like...

%d bloggers liken dit: