Toon Vissers verdienstelijk Keldonkenaar 2018!

PAPLIPPELLAND/KELDONK – De Keldonkse hoffotograaf Toon Vissers is zondag tijdens de gezellige Babbelmèrge onderscheiden met de Verdienstelijke Paplippel. Toon kreeg deze onderscheiding omdat hij in de afgelopen decennia talrijke Keldonkse activiteiten op de gevoelige plaat vastlegde. Ook zijn vrouw Nelleke mocht veel felicitaties in ontvangst nemen. Voorzitter Frank Kuijpers van Stichting Keldonks belang stipte aan dat de 35e Verdienstelijk Paplippel een bijzondere is. Het is een ruwe schatting maar het aantal foto’s dat Toon Vissers heeft gemaakt van Keldonkse evenementen en gebeurtenissen ligt zeker boven de 25.000. Zijn foto’s vormen een mooi beeldverslag van Keldonks geschiedenis.

Naast zijn liefde voor de fotografie was Toon Vissers in eerdere jaren ook actief als voorzitter van gitaarclub “The New Freedom Singers” uit Keldonk en vrijwilligers bij de Bosbeertjes uit Erp. Op dit moment is hij onder andere de huisfotograaf van Stichting korenmolen De Hoop in Keldonk. Bij dit onlangs succesvol afgeronde herbouw- en restauratieproject liet hij zien niet alleen voor “het mooie plaatje” te gaan maar ook te beschikken over het benodigde bouwkundige technische inzicht. Toon Vissers is een onmisbare vrijwilliger die zijn werk liever achter de schermen verricht maar daarbij vaak ongezien wel een zeer waarde volle bijdrage levert aan de gemeenschap. Kortom; een zeer verdiende onderscheiding voor een man die liever anderen in het zonnetje zet!

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: