Stemmen voor Maskeractie in Kuussegat

KUUSSEGAT / VEGHEL – Met de Maskeractie / Etalagewedstrijd van dit jaar komt Kuussegat helemaal in de stemming van Carnaval 2018! De door de schooljeugd gemaakte maskers hangen inmiddels in de etalages en de maskeractie nadert zijn ontknoping. De nominaties voor de mooiste etalages én de mooiste maskers en creatieve creaties van de klassen van de basisscholen zijn bekend. Tot donderdag 8 februari om 12.00 uur kan iedereen stemmen via www.kuussegatters.nl/maskerpoll/ De prijsuitreiking is op carnavalszaterdag 10 februari na de Jeugdoptocht in Keizersdrôme. Voor de mooiste etalage zijn genomineerd: Fietsenstalling & werkplaats D’n Doortrapper (Bolkenplein), Van Aalst Electronica (Wiekslag) en Rijkers Naaimachines (Molenstraat) Voor de mooiste maskers zijn genomineerd: Bernadette groep 1a (te zien bij Van de Valk Optiek, Molenwieken), De Bunders groep 1-2 (te zien bij Nelson Schoenen, Wiekslag en ’t Heibosch groep 8 (te zien bij Labels2will en Labels4men, Wiekslag).

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: