Stef Special: eigen radioprogramma voor Stef van Duijnhoven

MEIERIJSTAD – Hij is jong en ambitieus. Stef van Duijnhoven (20) uit Schijndel. Daar kennen ze hem onder meer als één van de presentatoren van OM Actueel, het nieuws- en achtergrondprogramma dat Omroep Meierij Radio elke zondagmorgen uitzendt.

Maar de ambities van Stef reiken verder. Daarom krijgt de eerstejaars student journalistiek, met ingang van 3 februari een eigen radioprogramma. Elke zaterdag is hij van twaalf tot één uur te beluisteren via de radiokanalen van Omroep Meierij. Met muziek, interviews en heel veel praatjes.

Er was maar één naam mogelijk voor zijn programma: Stef Special. Want een beetje speciaal is hij wel . . . .

Stemmen:

Elke week heeft Stef ook een poll dit is de poll voor deze week:

 

 

Stef Special – Elke zaterdag 12:00 tot 13:00 uur

You may also like...

%d bloggers liken dit: