Senioren en genodigden genieten bij De Reigers

REIGERLAND/ZIJTAART – De Reigers in Zijtaart pakten vrijdagavond voor de senioren groots uit met dans en show door artiesten uit het eigen Reigerland. Na de opening van de dansmariekes zorgde de Raad van XI in het Dorpshuis met hun act voor de nodige lachsalvo’s, De Slagwerkgroep bracht met hum Happy Hardcore Medley een mooie show op de bühne. Datzelfde gold voor de diverse dansgroepen die gezamenlijk nog een afwisselende show uitvoerden. Tot plezier van de ouderen en genodigden die weer massaal aanwezig waren. Tussen alle acts door waren het De Boemelaars die voor de vrolijke noot zorgden. Ook Prins Jess van Kuussegat  hoorde tot de genodigden van zijn collega Ronald d’n Urste en maakte ook in Reigerland een deel van het feestje mee. De beelden van deze avond volgen later.

You may also like...

%d bloggers liken dit: