Inval-dirigenten voor Concert Carnavalesk bekend

SCHIJNDEL – De Spiegeltent op de Markt is opgebouwd en bij de laatste repetities worden de puntjes op de i gezet. Komend weekend, vrijdag 2 en zaterdag 3 februari, barst het Concert Carnavalesk los.

Ruim 150 Schijndelaren doen mee aan dit grote evenement waarbij muziek, spektakel en vermaak centraal staan. De organiserende Koninklijke Harmonie St. Cecilia pakt uit met bijna zeventig verschillende muziekstukken (al dan niet verwerkt in medleys), solisten Felix Kooijmans, Peter Hellings en Peer Wouters, het onderdeel Maestro met vijf prominente Schijndelaren, Christel de Laat, Dennis van de Ven, Jan van Roessel, Jetty Eugster en Mari van der Heiden. Het vijftal is thuis inmiddels druk aan het repeteren om het orkest in goede banen te leiden. Op de Facebookpagina van de harmonie zijn filmpjes van de deelnemers en hun voorbereiding te zien. Verder is er een optreden van Has en Jas, een uiterst zeldzaam Polygoon carnavalsjournaal en niet te vergeten jong en oud van de Schijndelse vereniging zelf.

Kaarten zijn nog beschikbaar en verkrijgbaar bij Tabaktief Jan van Roessel en via de website www.st-cecilia-schijndel.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: