Politie: ‘Let op met carnavalswagens’

SCHORSBOS / SCHIJNDEL –  De politie van Schijndel waarschuwt op haar Facebook carnavalsvierders om op te letten met hun ‘herriewagens’ die de komende dagen van stal worden gehaald. Vaak bestaan deze herriewagens uit een tractor met aanhangwagen waarin personen worden vervoerd op de openbare weg. De politie maakte de carnavalsvierders erop attent dat het vervoeren van personen buiten de optocht in de Wegenverkeerswet verboden is. Bij schade, (blijvend) letsel of erger zal de verzekering zich hierop beroepen en niet uitkeren. De bestuurder wordt dan privé aansprakelijk gesteld voor alle materiele en immateriele schade. ‘Houd carnaval 2018 leuk’ besluit de politie haar bericht en wenst iedereen ‘Veel plezier’

You may also like...

%d bloggers liken dit: