Open Coffee Groene Woud over Angels-project Anja van de Zand

 

 

 

 

 

 

SCHIJNDEL – Open Coffee ’t Groene Woud houdt 14 maart weer een netwerkbijeenkomst in Schijndel. Dat gebeurt van 09.00 tot 11. 00 uur in de workshopruimte van Anja van de Zand: creatie-F-Lokaal, Europalaan 81 te Schijndel.

Anja is al meer dan 15 jaar actief als coach en begeleidster op het gebied van mandala en numerologie. Naast haar bezigheden als coach is zij heel actief in de stichting Angels voor little angels. Dit is een organisatie die ondersteuning biedt aan een kinderdagverblijf voor kinderen in een township in Houtbaai Zuid-Afrika. In 2019 gaat deze stichting een grootschalig evenement organiseren om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier het persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

You may also like...

%d bloggers liken dit: