Nieuwe cursus Klik en Tik van start

VEGHEL – Op woensdag 7 maart start er in Bibliotheek Veghel een nieuwe cursus ‘Klik en Tik: het internet op’. De cursus is bedoeld voor mensen met weinig computerervaring en mensen die moeite hebben hun weg te vinden op het internet. In de cursus wordt aandacht besteed aan verschillende toepassingen van het internet. Denk bijvoorbeeld aan het opzoeken van informatie, e-mailen, het invullen van formulieren, websites bekijken en downloaden. Wie nog helemaal geen ervaring met de computer heeft, begint bij de basis: de muis en het toetsenbord.

De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Veghel, op woensdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur. Deelname is gratis en deelnemers kunnen het programma op hun eigen tempo volgen. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht in de bibliotheek, of neem telefonisch contact op: 0413-342705.

You may also like...

%d bloggers liken dit: