Nieuwe acts bekend gemaakt Paaspop editie 2018

SCHIJNDEL – De alles overtreffende summa cum laude-editie. Dat is het doel van Paaspop voor de editie 2018.  Ook het programma met ongeveer 200 (inter)nationale acts zal de bezoekers opnieuw verrassen, verbazen en ontroeren. Vandaag worden daar BLØF, Bontgenoten, Dans & Grietje, Elvis@theChapel, Groen als gras, Kiki Schippers met band, Kraantje Pappie, The Mariños, Memphis Maniacs, MOKSI, Naffz, Nitty Wow, Ooostblok, Paashaas de Musical, Pyrates!, Rollerskate Disco Snolly, Trafassi, Vengaboys en Wipneus & Pim aan toegevoegd.

Eerder werden onder meer al Bastille, De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Kensington, Lil’ Kleine LIVE, Nothing But Thieves, Rico & Sticks, Ronnie Flex & Deuxperience en Triggerfinger aangekondigd. De komende tijd wordt de rest van het programma bekendgemaakt, dat ook op de website staat.  De nieuwe trailer staat hier.

BLOF door SetVexy

You may also like...

%d bloggers liken dit: