Korte dansproeverijen voor kinderen vanaf 4 jaar!

VEGHEL – Vanaf 19 februari start Phoenix Cultuur met enkele korte cursussen dans voor kinderen vanaf 4 jaar. Door middel van een proeverij maken kinderen van diverse leeftijden kennis met minidans, djembé en beweging of moderne dans.

De drie proeverijen zijn bij uitstek geschikt om op jonge leeftijd kennis te maken met dans. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld de proeverij minidans 4+, waar al dansend de fantasie wordt geprikkeld en kinderen de eerste basistechnieken leren. Ook wordt er aandacht geschonken aan houding en muzikaliteit. De korte cursus djembé & beweging, voor kinderen van 9 en 10 jaar, is een mooie combinatie van dans, muziek en zang. Kinderen krijgen speelse bewegingsopdrachten, zingen samen liedjes en mogen natuurlijk de Afrikaanse trommel bespelen. De proeverij moderne dans 10+ is een vorm van theaterdans en meer gericht op techniek en expressie. Kinderen vanaf 10 jaar leren hierbij muziek en dans op hun eigen manier naar buiten te brengen. De proeverijen worden verzorgd door professioneel dansdocente Yvonne den Dekker, die al jarenlang ervaring heeft als docente en choreografe in moderne en klassieke dans voor kinderen, jongeren en volwassenen.
De proeverijen minidans 4+, djembé & beweging en moderne dans 10+ starten aanstaande maandag 19 februari op de CHV Noordkade. Meer informatie en aanmelden kan via de website www.phoenixcultuur.nl en voor vragen tel. 0413 – 782010.

You may also like...

%d bloggers liken dit: